MEC filozofija

Green Technology
MEC uređaji sastavljeni su od elektrotehničkih komponenti koje imaju bio razgradive i reciklažne elemente, te znatno manje troše električnu energiju. Pored toga što smo brinuli o vašem kućnom budžetu, brinuli smo i o zaštiti okoliša.

Plug&Play
MEC uređaji koncipirani su na način da sve što trebate napraviti jest spojiti ih u struju. Jednako tako, sve periferne jedinice rade samim spajanjem na uređaje bez dodatnih softverskih instalacija. Jedini pravi Plug&Play sustav.

All-In-One
MEC uređaji zaista objedinjuju sve što vam treba u samo jednom sustavu. Ovisno o vašim potrebama, koncipirali smo kompletno rješenje za svakoga.

Premium izvedba
MEC uređaji sklopljeni su od komponenti najboljih proizvođača na svijetu. Naš stručni tim pažljivo je odabirao svaku pojedinu komponentu imajući na umu maksimalnu učinkovitost u radnim performansama kao i brand jamstva kvalitete i dugovječnosti.

Cost-Value odnos
Iako se u postupku razvoja MEC sustava nije štedilo na komponentama, uspjeli smo razviti vrhunski sustav impresivnih performansi, koji će zadovoljiti potrebe  čak i najzahtjevnijih korisnika, a sve to po vrlo pristupačnim cijenama.

Slobodan software
Tijekom razvoja MEC sustava, odlučili smo se za uporabu slobodnog software-a. Uz to što je besplatan, zaista radi brže i bolje (stabilnije) od komercijalnog, pogotovo kad su u pitanju 64-bit sustavi kao što je MEC. Naš doprinos je pažljivi odabir programskih rješenja, te njihovo implementiranje i sistematiziranje u MEC uređajima.  Naravno, pobrinuli smo se da MEC sustavi budu maksimalno kompatibilni s komercijalnim software-om.

Simplicity of Perfection
MEC sustavi koncipirani su da vam pruže savršen užitak uz maksimalnu jednostavnost.